31 januari - skola

Vädret fortsätter att hålla i sig. Idag är det tillochmed 32 grader. Det är nästan på gränsen, men dock så skönt med värme. Även i helgen var det varmt och då åkte vi till stranden. Just den dagen var det "Waimarama beach day". Waimarama är namnet på stranden och den dagen är där massa skoj på stranden och massor av folk. Vattnet var skönt och vågorna var stora. Idag har jag varit på min gamla skola och hälsat på en snabbis. Jag skulle hämta Leah då hon började skolan idag och passade på att åka dit en stund innan. Jag träffade Sandra, en dam som har hand om utbytesstudenterna. Hon var den första jag träffade när jag kom till Hastings Girls och hon är så gullig. Alltid glad och positiv. Jag visste inte om hon skulle känna igen mig då det var ett tag sedan sist och många andra utbytesstudenter har varit där sedan dess, men det gjorde hon. Hon blev superglad och det var väldigt roligt att träffa henne igen. Vi satt ner och snackade ett bra tag innan det var dags att åka hem. Just nu ligger jag bara i solen lite. Behövt nog en kalldusch snart då det är lagom svettigt. 


I Nya Zeeland | | Kommentera |

27 januari - varmt

Även gårdagen fick jag spendera med Abby och Brooklyn. Tanken var att vi skulle på bebissim, men när vi skulle hämta lillen på dagiset hade han nyss somnat så vi lät honom sova vidare. Istället åkte jag och Abby hem till Abby för att byta om till bikini, sätta oss på varsin handuk i solen och fixa naglarna. Detta samtiaigt som skön musik spelades i bakgrunden. Det är helt galet om man tänker efter. Att jag inte träffat Abby på ert och ett halvt år, men nu när jag är här och vi umgås så känns det som om att jag aldrig åkt här ifrån. Att sitta i solen och snacka skit och måla naglarna var något vi ofta gjorde tillsammans. På eftermiddagen hämtade vi Brooklyn och körde sedan till en affär/apotek som har naturliga läkemedel. Detta är som himmelriket för Abby då hon är en hälsocoach och älskar allt som har med hälsa att göra. Kvällen spenderade jag med Brents syster och Brent, då jag kollade när de spelade fotboll i familjelaget jag spelade i sist jag var här. Imorse fick jag ett meddelande av min gamla fotbollstränare om jag var sugen på att börja spela i mitt gamla klubblag igen. Detta lär jag inte hinna göra på en månad, men jag kanske kan vara med på en och annan träning. Idag har jag mest tagit det lugnt. Det har varit upp mot 30 grader så jag har passat på att sola lite. (Ja mamma, jag är försiktig och ja jag använder solskydd) Jag har även hunnit dammsuga och städa Boxer, så nu är han ren och fin. Snart ska jag och Caleb iväg till affären och handla lite innan han ska vidare på träning. 

I Nya Zeeland | | Kommentera |

25 januari - Boxer

Idag har jag och min bil, som jag förresten döpt till Boxer, och hälsat på Abby och Brooklyn. Jag fick även agera model då Abby håller på att öva att tvätta hår på salongen hon jobbar på. Så jag fick en gratis hårtvätt med massage och dessutom fick jag mysa och pussa på Brooklyn samtidigt. Idag fick jag även följa med och lämna Brooklyn på dagis. Detta var andra dagen han var där men det gick hur bra som helst. Jag är dock så förvånad över att man får lämna sin bebis på dagis när de är så små. I Sverige är gränsen ett år, men här får man lämna dom från att dom är nyfödda. Hur som helst så åkte jag och Abby och käkade lunch och hade lite välbehövt tjejsnack. Därefter åkte vi in till stan för att titta på dekorationer och annat roligt inför Brooklyns namnceremoni som ska ske i mitten av februari. Vi hann hitta en del innan det var dags att hämta upp lillkillen från dagiset. Därefter åkte vi hem till Abby där jag även fick träffa Brent en liten stund. 


Följde även med Caleb när han spelade touch nu ikväll.
I Nya Zeeland | | En kommentar |
Upp