28 juni - flyttat ut

 
Mycket har hänt denna helgen. I fredags kväll var det som sagt "quiz night" med skollaget och alla föräldrar och vänner som köpt biljetter. Det var 10 olika kategorier med 10 frågor i varje kategori. Väldigt svåra frågor men mitt lag bestående av mig själv, Sarah, Lyndsay, Caleb, Brandon och Dean kammade hem en andra plats. Gårdagen bestod av städning, bak och göra iordning inför kvällen då vi hade en liten avskedsfest för mig. Släkt och vänner kom och det blev en väldigt lyckad kväll. Det blev inte så känslosamt då jag vet att jag kommer se dom igen så jag behövde inte säga hejdå. Idag har jag packat i princip hela dagen. Abby och Brent är nämligen påväg till Sydney och ska spendera en vecka där vilket innebär att jag idag var tvungen att packa alla mina saker. Var inte ens i närheten att få plats med allt i en resväska så resten är just nu i plastpåsar och träningsväskor. Fram tills onsdag ska jag bo med familjen Harmer, Calebs familj. Därefter kommer mina kära föräldrar hela vägen från Sverige för att hälsa på. Nästa vecka kommer bli en riktigt bra vecka och jag ser fram emot varenda dag.
Andra gången jag försökte mig på att göra semlor. Jag tror resultatet blev lyckat då alla blev mätta och belåtna efter att ha ätit dom. 
I Nya Zeeland | | 2 kommentarer |

25 juni - sammanfattning

Då var denna veckan snart slut vilket innebär att det inte är många veckor kvar, tiden går rysligt snabbt. Inte mycket speciellt har hänt denna veckan mer än att jag åkte och kollade på basket i måndags. Hawkes bay mötte ett lag från Christchurch och det slutade med vinst till HB. Det var i en arena i Taradale, ett område utanför Hastings och det var första gången jag var i den arenan så det var en upplevelse i sig. Fotbollsmatchen som skulle spelas igår blev tyvärr inställd pga okänd anledning. Tråkigt då det är höjdpunkten varje vecka. Jag tror jag har nämnt tidigare att mitt skollag ska iväg pö en turnering som jag tyvärr missar då jag flugit till andra siden jorden när den spelas. Hur som helst så samlad vi in pengar för den nu genom att sälja mat i skolan lite då och då. Imorgon kväll har vi organiserat en "quiz night" då varje lagmedlem måste sälja 6 biljetter så man senare kan bilda lag och tävla mot varandra. Jag vet inte riktigt hur det går till men jag ser verkligen fram emot det. 

Fick denna söta present av Sarah och Lyndsay när de kom tillbaka från sin tur till Wellington. 
Dessa två tjejerna är så gulliga och omtänksamma. Jag var hemma från skolan idag så vid lunch kom Sarah och Lyndsay med mat som vi käkade tillsammans. Sånt blir man glad för. 
I Nya Zeeland | | Kommentera |

21 juni - 40 årsfest

Gårdagen bestod av många godsaker bland annat en tur uppför te mata peak med Caleb. Jag har berättat om den innan men det är den högsta klippan som finna här i Hastings. Väl uppe där glömde Caleb att stänga av bilen helt vilket resulterade att bilbatteriet dog och vi var fast där i mer än en timme. Till slut kom Calebs pappa med startkablar så vi kunde ta oss därifrån. Vi tog även en sväng till golfklubben för att slå några bollar vilket är väldigt kul. Senat på kvällen var jag och Abby bjudna till Carlas (min faster) 40 årsfest som var en cocktailfest med bara massa tjejer/damer/kvinnor/tanter. Många var släktingar som jag träffat tidigare och även kompisar till familjen som jag känner så det var roligt.


Brents mamma.

Tammy som jag spelar fotboll med.
Födelsedagsgrisen i mitten.
I Nya Zeeland | | Kommentera |
Upp