27 oktober - semester

Igår och idag har varit två dagar med bara lugn och ro. Har varit ute och gjort småärenden, promenad upp i bergen, myst i solen och kollat på en och annan film. Vädret igår var helt underbart. Det var ca 22 grader till skillnad från idag då det varit ca 14 grader. Regnet har öst ner i princip hela dagen så vi har bara tagit det lugnt. Pga regnet blev det inget touchträning idag vilket var synd då jag verkligen såg fram emot det. Hur som helst har jag en himla rolig nyhet att berätta. Igår bokade vi en resa till Australien. Vi åker nästa vecka, den 7e och är i äg i två veckor. Vi flyger till Sydney och tillbringar tre dagar där innan vi åker på en kryssning. Vi kommer besöka fem olika länder så det ska verkligen bli roligt. Det är precis när jag slutat skolan dådet blir en perfekt start på sommarlovet. 
 
I Nya Zeeland | |
#1 - - Klara:

Hejj! Håller på att boka ett utbytesår i Nya Zeeland just nu och har precis gjort en intresseanmälan. (hos sts) Hur långt tid tog det innan du fick ha din personliga intervju och när bokade du ungefär?
Jätte kul att läsa din blogg :))

Svar: Hey du! Åh vad roligt. Kommer int riktigt ihåg faktiskt men jag har för mig att det bara tog några veckor, kanske 2-3. Jag tror jag bokade allt i februari någon gång och sen gick det ganska snabbt tills allt var klart. Roligt att du läser min blogg. Om du har några fler frågor, vad som helst, så bara hör av dig :)
Kajsa

Upp