1 november - halloween

Gårdagens "shared lunch" blev väldigt lyckad. Min klass hade fixat bla sushi, jordgubbar, kyckling, cowslow, frallor och olika kakor. Alla olika klasser satt ute på fotbollsplanen på filtar så det var som en gigantisk picknick. När vi var klara med att äta fanns det olika aktiviteter men det hela slutade i en stor dancebattle. På min skola gillar de flesta att dansa så det var roligt att kolla på. Väl hemma började vi fixa inför kvällen. Gästerna började trilla in vid sex och därefter var det hela igång. Det var vänner och släkt till min familj. Jag hade träffat alla tidigare så det var kul att träffa alla igen. De flesta gick hem ganska tidigt så vi gick då över till grannarna som hade en annan halloween fest. Första gången jag träffade dom och dom var väldigt trevliga. Ikväll ska vi på en avskedsfest för en kille i Brents fotbollslag då han ska flytta till Australien.
 
I Nya Zeeland | | Kommentera |

30 oktober - vinster

Några dagar sen jag skrev nu men det har varit fullt upp. Skolan har rullat på som vanligt och jag har fortfarande lika kul. I tisdags gjorde jag mitt tal och jag var lika nervös som vanligt men jag tog mig igenom det. Så det var himla skönt att fått det överstökat. Igår morse hade vi "shared breakfast" vilket innebar att alla från min PE klass tog med sig någon form av frukost, om det så var bröd eller pannkakor och sen åt vi det tillsammans i skolan. Vi kom till skolan ca en halvtimme tidigare men det tog längre tid än vad vi trodde eftersom vi skulle steka ägg, korv och potatisbullar i ugnen osv, så vi hade inte vår första lektion som var PE. Tycker det var en väldigt trevlig och rolig grej att göra och detta händer än imorgon fast då är det lunch som det gäller. Alla på hela skolan ska så göra det och vi har inte sista lektionen, istället är lunchen extra lång. Dom som inte tar med sig något får istället lämna pengar som vi kan köpa sushi och annat gott för. Så det ser jag verkligen fram emot. Igår kväll hade jag touch game och vi vann den. Känner mig mer och mer säker på spelet vilket gör att det blir roligare att spela. Idag var det dags för fotbollsmatch och även den vann vi. Alltid härligt med vinst. Ska snart äta kvällsmat och efter det ska jag och Abby baka och köra iväg och köpa smågrejer inför imorgon kväll då vi ska ha en halloween bbq här hemma med familj och vänner. Ytterligare en sak jag ser fram emot. 
 Bakade muffins för att ta med till frukosten.
Shania (min coach) och Myer.
Ursula och jag. 
Ashlee och Sarah.
Fick ett underbart paket skickat till mig av Rebecka idag. 
I Nya Zeeland | | 3 kommentarer |

27 oktober - semester

Igår och idag har varit två dagar med bara lugn och ro. Har varit ute och gjort småärenden, promenad upp i bergen, myst i solen och kollat på en och annan film. Vädret igår var helt underbart. Det var ca 22 grader till skillnad från idag då det varit ca 14 grader. Regnet har öst ner i princip hela dagen så vi har bara tagit det lugnt. Pga regnet blev det inget touchträning idag vilket var synd då jag verkligen såg fram emot det. Hur som helst har jag en himla rolig nyhet att berätta. Igår bokade vi en resa till Australien. Vi åker nästa vecka, den 7e och är i äg i två veckor. Vi flyger till Sydney och tillbringar tre dagar där innan vi åker på en kryssning. Vi kommer besöka fem olika länder så det ska verkligen bli roligt. Det är precis när jag slutat skolan dådet blir en perfekt start på sommarlovet. 
 
I Nya Zeeland | | En kommentar |
Upp