29 november - PA Wars

Idag var det dags för cup med touchlaget. Vi var inte i den sociala gruppen som vi brukar vara, istället var vi i den bästa, tävlingsgruppen. Vi mötte riktigt bra lag så vi förlorade de flesta matcherna, men vi spelar mest för att det är roligt så det gjorde inte så mycket. Vi var klara redan vid halv tolv på förmiddagen så efter det skulle vi till splash planet. Alla som spelade i turneringen fick gratis inträde. Splash planet är som ett nöjesfält med olika pooler och ruschbanor. Där finns även ett litet tåg som går runt stället som de små kan åka i och massa andra aktiviteter så som gokart och minigolf. Tror att själva stället hade varit roligare om jag var fem år yngre men eftersom att där var så många på stället, alla från turneringen, så var det väldigt roligt. Jag var med Taylor hela dagen vilket verkligen var roligt. Henne har jag varit med varje dag i skolan sen jag kom till Nya Zeeland och nu har vi inte setts på ett tag förutom på träningarna, så vi tog igen det idag. Det var verkligen en lyckad dag trots att matcherna gick som dom gick.
 
I Nya Zeeland | | En kommentar |

28 november - lunch date

Idag bestämde jag och Abbys oss för att gå ut och äta lunch, lyxa till det lite. Vi gick till ett mysigt ställe i Havelock där de hade tapas. Så det var bara smårätter man beställde in och sen kunde man ta lite av varje. Vi satt ute i det fina vädret och det spelades skön musik så det var verkligen så avkopplande. 
 
I Nya Zeeland | | Kommentera |

27 november - christmas time

Har inte riktigt kommit in i bloggandet än så jag glömmer bort det hela tiden. Det kanske är en bra sak då det visar att jag har det fullt upp. Dagarna består av att jag och Abby åker runt överallt och gör massa ärenden. Det kan vara allt från att handla mat till att hämta Ellie eller köpa julklappar. Denna veckan storstädar vi även huset då det är dags att julpynta på söndag. Ska bli så roligt att se hur dom gör här och att julen dessutom infaller på en annan årstid än vad jag är van vid, ska verkligen bli en ny upplevelse. Hur som helst så hade vi fotbollsmatch idag och vi vann. Anne (Tyskland) var där och tittade och tog bilder med min kamera. Senare ikväll gick vi ut och gick en lång promenad och bara snackade. Det är så skönt ute på kvällarna, så man kan gå i bara shorts och en t-shirt även fast klockan är mycket.
 
I Nya Zeeland | | 24 kommentarer |
Upp