28 juni - 15 dagar kvar

Nu är det inte långt kvar innan jag ska åka till andra sidan jordklotet. Trots att vi redan fixat massor inför resan, har jag nog inte riktigt insett att jag snart ska åka iväg och vara borta i ett helt år. För någon dag sen var vi och köpte resväska och band till den samt lite annat smått och gott. Jag har även gjort ett schema för de veckorna som är kvar och insåg då ganska snabbt att där inte finns många tomma dagar kvar. Dessa kommer antagligen gå åt att packa och fixa det sista. Så det blir två fullproppade veckor nu, men det är kul när det händer saker. Förresten så har jag fått reda på min flight. Jag flyger från Kastrup, mellanlandar i Singapore och sen vidare till Auckland där jag ska vara på ett läger i tre dagar. Skönt att bara ha en mellanlandning.
 

Inför utbytesåret | |
#1 - - Ylva:

Vart är resväskan köpt ?? :)

Svar: Den är köpt i en lokal affär i Kristianstad, Skåne :)
Kajsa Lundin

#2 - - Linnea:

Jag vill gärna åka vara utbytesstudent när jag blir lite äldre (jag börjar åttan nu). Men jag har väldigt svårt för engelska och har bara E som betyg i det.. Tycker du att jag ska åka ändå och lära mig mycket eller tror du bara att det kommer bli jobbigt för mig?

Är du bra på engelska? Vilket betyg har du nu?

Svar: Klart du ska åka. Det är tufft med språket, men så är det för alla. Man vänjer sig vid det. Jag har några på min skola som har det svårt för engelska, men dom blir bättre och bättre för varje dag. Jag har också svårt ibland när man inte riktigt hittar något ord eller så, men då är alla så förstående och hjälper en så det är inga problem. Tycker verkligen att du ska åka, ett minne för livet :)
Kajsa Lundin

Upp