31 augusti - cupcakes

Idag har jag bl.a. bakat för det är Annes (Tyskland)  födelsedag. Det blev cupcakes med banan i. Under tiden jag bakade åkte Brent och Abby iväg för att göra några ärenden. Jag tog ut mina muffins ur ugnen och även en annan form då jag gjorde en stor omgång. Muffinsen var klara men inte formen så jag satte in den i ugnen igen. Gick sen för att kolla på tv men blev avbruten efter en stund då brandlarmet började tjuta. Lilla jag hade glömt kakan i ugnen haha. Den var dock inte bränd som tur var. Snabbt öppna alla fönster för att få ut doften och den rök som fanns (knappt någon men iallafall). Brent hade sagt i bilen "vi kanske ska åka hem och kolla så Kajsa inte har bränt ner huset". Abby svarar då när hon kommer hem "Tror hon var nära på att göra det för alla fönster och dörrar är öppna". Så detta var mitt lilla "drama" för dagen. Snart kommer födelsedagsbarnet hit så ska jag fixa hennes hår innan vi åker till en restaurant för att äta med massa kompisar. 


I Nya Zeeland | | 2 kommentarer |

30 augusti - bbq

Netballsäsongen är över vilket innebar att vi kunde sova ut idag. Blev väckt tio i elva.. Ups! Behövde dock det, har bara sovit ut en gång på en och en halv månad. Idag åkte hela familjen till "horse racing". Det är en stor social grej här så det var kul att få se det också även fast jag inte är speciellt intresserad av att satsa pengar för att kolla på när hästar springer. Ikväll har jag varit på bbq hos Rochai, en kompis från skolan som fyllde år nu i veckan. Så det var trevligt. Kul att träffa alla utanför skolan också. 

Varm chokladmjölk på Mc Donalds
Jasmine, en av de första tjejerna jag blev vän med i skolan. Det var henne jag följde med och dansade hip-hop med. 
I Nya Zeeland | | Kommentera |

29 augusti - kör

Inte mycket har hänt sen jag kom hem från Wellington. Varje år har skolan något som kallas för "house choir". Det är fyra olika hus och jag är i "purple". I dessa husen har man olika tävlingar under året och det är alla åldrar i varje hus. Nu har det dags för kör. Varje hus ska ha en kör med max 50 personer + 10 pers som spelar instrument. Varje kör har två låtar, en som varje kör har och en individuell. Den gemensamma sången är "My girl"och vår andra sång är "Ain't no mountain high enough". Så jag har skrivit upp mig och ska vara med. Det startar på tisdag och sen håller det på i två veckor då man övar inför en typ konsert. Så det ska bli riktigt kul. 
Såhär såg min och Abbys kväll ut.


I Nya Zeeland | | En kommentar |
Upp